ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Αρχική ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Καλώς ορίσατε στις ημερήσιες ενοικιάσεις σκαφών μας! Το σκάφος μας, το Glasstream 273, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια αξέχαστη ημέρα στη θάλασσα. Με μήκος 9 μέτρα, έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα και είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις (καμπίνα πλώρης, wc) για μια άνετη και ασφαλή εμπειρία στη θάλασσα.

Οι ημερήσιες ενοικιάσεις μας περιλαμβάνουν αποκλειστικά την υπηρεσία κυβερνήτη, για να μπορέσετε να απολαύσετε την εμπειρία σας στη θάλασσα χωρίς να ανησυχείτε για την πλοήγηση του σκάφους. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της ναυσιπλοΐας ή να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Επιπλέον, το σκάφος μας είναι κατάλληλο για διάφορες δραστηριότητες στη θάλασσα. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να προσαρμόσει τη διαδρομή της εκδρομής σας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα σας.

Εάν επιθυμείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στη θάλασσα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε την ημερήσια ενοικίαση σας. Θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες, για να μπορέσετε να απολαύσετε μια μοναδική ημέρα στη θάλασσα με τους αγαπημένους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας

6977574447

ενοικιασεις σκαφων λαυριο
20220306-DSC03432
20220306-DJI_0098
Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ